https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-blaricum-op-zoom/n105c30
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe
Nieuwbouwproject Blaricum op Zoom
16 maart 2018
hyppe.nl
Blaricum op Zoom, heerlijk groots wonen aan het water!
nieuwbouwproject-blaricum-op-zoom

Blaricum op Zoom

Blaricum op Zoom is een nieuwbouwproject dat komt in één van de mooiste en laatste deelplannen in de Blaricummermeent, het kleinschalige schiereiland met het Tamme Kastanjeboomplein.

In totaal bestaat het project uit 12 prachtige twee-onder-één-kap woningen met garage. Het zijn royale woningen die voldoen aan alle wensen en eisen die horen bij deze tijd op zowel het gebied van duurzaam energiegebruik als comfort. De woningen verschillen in grootte van 190m2 tot 195m2. 

Nagenoeg alle kavels grenzen aan het water en hebben een zuidwestelijke ligging.
Aan de achterzijde van de woningen kan een royale veranda worden gerealiseerd, deze creëert privacy en beschutting en maakt het mogelijk om optimaal van de tuin en het uitzicht te genieten. De tuinen aan het water kunnen als optie ook aan de oever worden voorzien van een terras.

De plattegronden van de woningen bieden een grote mate van flexibiliteit en keuzevrijheid. Op de begane grond kan worden gekozen voor een riante leefkeuken aan de voor- of achterzijde. Centraal in de woning ligt een compacte unit met trap, toilet, warmte- en koudeopslag en garderobe. Daaromheen bieden de plattegronden een vrije loop. De trap komt uit op de leefplek, maar kan ook in de hal uitkomen. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en heeft een zee aan ruimte. Alle slaapkamers kunnen worden ingericht met een tweepersoons bed.

De Financiering

Stel je hebt zo'n prachtige woning aangekocht of wil deze aankopen, hoe ga je dit dan doen met de financiering? Hoeveel hypotheek kan ik krijgen, wat zijn de huidige rentes en hoeveel eigen geld moet ik inbrengen? Met deze vragen kan je terecht bij één van onze adviseurs! Zij staan te popelen om jouw financiering te regelen. Schroom dan ook niet om een afspraak in te plannen. Dit kan door te bellen naar 035 52 342 13 of door het afspraakformulier op onze website in te vullen, dan bellen wij je terug.

Ik wil Hyppe Hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist