https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-castalia/n109c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouwproject Castalia
11 oktober 2018
hyppe.nl
Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Neem contact op voor de mogelijkheden tot financiering!
nieuwbouwproject-amersfoort

101 nieuwbouwappartementen in het Hogekwartier

Start verkoop dinsdag 27 november a.s. tussen 18.00 en 20.00 uur! Je bent van harte welkom in De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort.

Woontoren Castalia is prachtig gelegen in het Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied.
Onder de toren komt een parkeergarage waarin elk van de 101 koopappartementen een eigen parkeerplaats heeft. Er wordt volledig gasloos gebouwd. Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden. De prijzen beginnen al bij €185.000!

Er zijn verschillende soorten appartementen, dit zijn de volgende:

Tweekamer appartementen met balkon of terras. Hiervan komen er 18 en deze hebben een oppervlakte van 50m2. De appartementen op de begane grond tot en met de vierde verdieping hebben het balkon of terras op het westen, de overige woonlagen hebben het balkon op het oosten.

Driekamer hoekappartementen met balkon. Hiervan komen er 25 en deze hebben een oppervlakte van 84m2. De appartementen zijn ruim en hebben een uitzicht over twee kanten. Deze appartementen hebben een balkon op het oosten waar je lekker van de ochtendzon kan genieten. De appartementen bevinden zich van de begane grond tot en met de 13e etage.

Drie - en vierkamer hoekappartementen. Hiervan komen er 58 en deze hebben een oppervlakte van 100m2. De appartementen bevinden zich vanaf de begane grond tot en met de 18e etage. Het balkon of inpandige terras van deze appartementen ligt op het westen of oosten. Door het grote woonoppervlakte kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een tweede badkamer, walk-in-closet of een woonkeuken.

Hogekwartier bevindt zich op korte afstand van het centrum. Het is een stadswijk met een eigen sfeer die veel mensen aanspreekt. Het is ook een groene wijk waar je heerlijk kunt ontspannen in het stadspark bij het Waterwingebied of in natuurgebied De Schammer of natuurlijk in Amerena.

Onze Hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in het Hogekwartier van Amersfoort, dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist