https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-de-geer/n115c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouwproject de Geer
27 maart 2019
hyppe.nl
16 verrassend ruime twee-onder-één-kapwoningen op een geweldige plek in de architectuurwijk Kattenbroek in Amersfoort.
nieuwbouwproject-amersfoort

De woningen liggen prachtig aan de rand van de wijk en niet ver van het stadspark Amersfoort-Noord.
De aanwezigheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen in de nabijheid bevestigen het fijne van deze locatie.

In circa 15 minuten fietsen bent u in het stadscentrum van Amersfoort en circa 10 minuten fietsen bij treinstation Schothorst. Ook uitvalswegen naar A1 en A28 zijn nabij gelegen.

Om de aantrekkelijkheid helemaal compleet te maken beschikken alle woningen over een garage en een parkeerplaats op eigen terrein.

Koopprijs vanaf: € 525.000,- v.o.n.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige twee-onder-één-kap-woningen in de wijk Kattenbroek te Amersfoort? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist