https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-de-omlijsting-amersfoort/n107c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
20 prachtige nieuwbouwwoning in het zuiden van nieuwbouwwijk Vathorst.
nieuwbouwproject-de-omlijsting-amersfoort

Let op: De verkoop is al gestart! Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 16 juli a.s. 12.00 uur!

In het zuiden van nieuwbouwwijk Vathorst in deelgebied de Bron worden 20 eengezinswoningen gebouwd. Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort en ligt aan de noordzijde, perfect gesitueerd ten opzicht van de A1 en A28, welke binnen enkele minuten te bereiken zijn. Het historische centrum van Amersfoort ligt op fietsafstand.

Deelgebied de Bron ligt vlakbij voorzieningen als een winkelcentrum, scholen en het Bron-park met een grote waterplas, avontuurlijke speelplekken en kleinschalige horecagelegenheid de Kas.

Het project ligt aan de Straat van Gibraltar en bevat acht hoekwoningen, acht tussenwoningen en vier twee-onder-één-kapwoningen. De oppervlakten van deze woningen variëren tussen de 129 en 142m2.

De koopsom van alle woningen, op de 4 twee-onder-één-kapwoningen na, is inclusief diverse meerwerkopties waaronder een aanbouw op de begane grond over de gehele breedte van de woning van 1,2 meter. De tuinen liggen op het Zuiden en grenzen aan een circa 9 meter brede watergang.

Koopprijs vanaf: € 319.000,- v.o.n.

Meer informatie over de woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Makelaar Amersfoort

De financiering van je nieuwe woning

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in Amersfoort Vathorst, dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil een vrijblijvend hypotheekgesprek met Hyppe!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist