https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-het-speelkamp/n111c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Het Speelkamp Leusden
18 december 2018
hyppe.nl
18 appartementen te koop in het voormalig kantoorgebouw Speelkamp 26 in Leusden. De appartementen zijn volledig gerenoveerd en instapklaar!
nieuwbouwproject-leusden

18 appartementen in voormalig kantoorgebouw Speelkamp 26

In het voormalig kantoorgebouw Speelkamp 26 zijn 22 appartementen gerealiseerd. Hiervan zijn er nu 18 te koop. De appartementen variëren in grootte van 30m2 tot 63m2 en de prijzen zijn vanaf €134.000. Super leuke appartementen voor starters! Er zijn 15 twee-kamer appartementen gerealiseerd en 3 drie-kamer appartementen.

Alle appartementen zijn instapklaar! Ze zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer, strakke wandafwerking en pvc vloerafwerking. Verhuisdozen inpakken en verhuizen maar!

De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin. Op de verdiepingen hebben bijna alle appartementen een balkon of dakterras. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke lounge ruimte en een vrijstaande fietsenberging. Voor elektrische fietsen zijn oplaadpunten beschikbaar. Voor het complex is er voldoende ruimte om de auto te kunnen parkeren.

Opleveringsprognose: februari 2019

Voor meer informatie over deze appartementen verwijzen wij je graag door naar Woonvast Makelaars. Klik hiervoor op de onderstaande link.


 

Onze Hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige woningen op het Speelkamp in Leusden? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden vormgegeven op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. Of misschien ben je starter en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een starterslening. Kies ik voor een lineaire hypotheek of een annuïtaire hypotheek? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe Hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist