https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-laakse-tuinen/n118c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouwproject Laakse Tuinen
4 oktober 2019
hyppe.nl
VERKOOP GESTART! Inschrijven tot 7 oktober a.s. 12 uur. Het betreft nieuwbouwproject de Laakse Tuinen Tuin 4 en 5 Fase 1.
nieuwbouwproject-laakse-tuinen

VERKOOP GESTART! INSCHRIJVEN KAN VIA WWW.TUINENINDELAAK.NL TOT 7 OKTOBER A.S. 12.00 UUR


Prachtig nieuwe huizen, goede voorzieningen, veel groen en volop ruimte. En dat allemaal midden in het land.
Centraler kun je bijna niet wonen. Niet zo vreemd dus dat Vathorst zo in trek is. De afgelopen jaren is de Vinexlocatie
een aantrekkelijke wijk geworden waar zo’n 30.000 mensen wonen, werken, spelen, thuiskomen, ontspannen en nieuwe energie opdoen.

18 Twee-onder-één-kap-woningen met tuin aan het water. De 18 twee-onder-een-kapwoningen hebben een voortuin met groene haag aan een lommerrijke of statige laan.

10 vrijstaande villa’s met een lichte steen en een moderne uitstraling. Door het ontbreken van een schuin dak heb je heel veel leefruimte.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Een woning met 2 of 3 woonlagen? De tweelaagse villa’s zijn circa 144 m² groot en de drielaagse villa’s hebben een woonoppervlakte van 180 tot 185 m². Deze niet alledaagse woningen met houten garage zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook heerlijk ruim.

In de optionele sfeer zijn er allerlei mogelijkheden dit huis nog beter aan laten sluiten bij jouw specifieke woonwensen.

Kijk voor meer informatie ook op de website www.tuinenindelaak.nl

Prijzen vrijstaande van € 579.000 tot € 705.000 v.o.n.
Prijzen 2/1 kapwoningen van € 515.000 tot € 570.000 v.o.n.

Inschrijven voor één van deze woningen kan vanaf de start verkoop tot maandag 7 oktober a.s. 12.00 uur.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige twee-onder-één-kap-woningen in de wijk Kattenbroek te Amersfoort? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist