https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-villa-nova-te-amersfoort/n106c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouwproject Villa Nova te Amersfoort
15 februari 2019
hyppe.nl
9 luxe nieuwbouwwoningen in het Leusderkwartier te Amersfoort.
nieuwbouwproject-villa-nova-te-amersfoort

Aan de Galvanistraat/Scheltemalaan in het Leusderkwartier te Amersfoort zullen 9 luxe nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd.

Het gaat om vier twee-onder-één-kap-woningen en vijf luxe vrijstaande bungalows. De woonoppervlakten liggen tussen de 200 en 250m2 en de prijzen beginnen bij €700.000.

De woningen liggen aan één van de mooiste laantjes van het Leusderkwartier. De nieuwbouwwoningen aan de Galvanistraat/Scheltemalaan worden omringt door een historische houtwal en liggen op loopafstand van landgoed Nimmerdor. Veel voorzieningen zijn dichtbij aan de leusderweg en via de uitvalswegen ben je zo op de A28.

Op dit moment wordt door Trebbe, de ontwikkelaar, de laatste hand gelegd aan het voorlopige ontwerp.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

De financiering van je nieuwe woning

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in het Leusderkwartier, dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil een vrijblijvend hypotheekgesprek met Hyppe!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist