https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-waterdorp-paal-16/n110c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouwproject Waterdorp Paal 16
18 december 2018
hyppe.nl
20 prachtige eengezinswoningen in architectuur stijl van de Amsterdamse School.
nieuwbouwproject-amersfoort-waterdorp-paal-16

20 prachtige eengezinswoningen in stijl van de Amsterdamse School

Afgelopen zaterdag 15 december is de verkoop van deze 20 prachtige woningen van start gegaan. De woningen variëren in grootte van 134m2 tot 240m2 en de prijzen beginnen bij €389.000.

Er zullen verschillende typen woningen worden gerealiseerd. Dit zijn 12 twee-onder-een-kap woningen, twee geschakelde woningen, twee hoekwoningen, één tussenwoning en drie vrijstaande woningen.

Waterdorp is het nieuwste deelgebied in Amersfoort Vathorst. Amersfoort Vathorst is al sinds 2000 in ontwikkeling. Inmiddels is de wijk uitgegroeid tot een volwassen wijk waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een NS-station, goede busverbinding, een bibliotheek, een uitgebreid winkelcentrum met o.a. Jumbo, Albert Heijn, Hema en een aantal specialiteiten winkels. Er zijn verschillende (basis)scholen en kinderdagopvangs aanwezig. Ook het historisch centrum van Amersfoort is op fietsafstand bereikbaar. Gebruikt u de auto? De A1 en de A28 zijn snel en makkelijk te bereiken. Kortom het beste van twee werelden!

Je woont hier op een fantastische plek aan lanen die worden gesierd door water en groene oevers. De voorzieningen van Vathorst liggen heel dichtbij. En dan te bedenken dat het Nationaal Landschap Arkemheen Eemland met uiteenlopende recreatiemogelijkheden ook nog eens praktisch om de hoek ligt.

Voor meer informatie over de woningen verwijzen wij je graag door naar Woonvast Makelaars. Klik hiervoor op de onderstaande afbeelding

 

Onze Hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in deelgebied Waterdorp van Amersfoort Vathorst, dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist