https://www.hyppe.nl/nieuwbouwproject-waterdorp-paal-5-in-amersfoort-vathorst/n116c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Wonen in een royale woning met zonnige tuin op een mooie locatie in Waterdorp? Dan is dit uw kans! De eerste 13 woningen van Waterdorp Paal 5 zijn in de verkoop!
waterdorp-paal-5-amersfoort-vathorst

VERKOOP GESTART!

Wonen in een royale woning met zonnige tuin op een mooie locatie in Waterdorp? Dan is dit uw kans! De eerste 13 woningen van nieuwbouwproject Waterdorp Paal 5 zijn in verkoop!

Je hebt keuze uit een vrijstaande woning, tweekapper of een drie-onder-één-kapwoning. De woningen verschillen in architectuur, kleur, breedte en grootte. Alle woningen zijn voorzien van een zonnige tuin met berging, waarbij de (meeste) achtertuinen grenzen aan het binnenterrein. Iedereen heeft een eigen parkeerplaats op eigen terrein of op het binnenterrein.

Waterdorp is het nieuwste deelgebied in Vathorst waar dit prachtige nieuwbouwplan verrijst. Vathorst is al sinds 2000 in ontwikkeling. Inmiddels is de wijk uitgegroeid tot een volwassen wijk waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een NS-station, goede busverbinding, een bibliotheek, een uitgebreid winkelcentrum met o.a. Jumbo, Albert Heijn, Hema en een aantal specialiteiten winkels. Er zijn verschillende (basis)scholen en kinderdagopvang aanwezig. Ook het historisch centrum van Amersfoort is op fietsafstand bereikbaar. Gebruikt u de auto? De A1 en de A28 zijn snel en makkelijk te bereiken. Kortom het beste van twee werelden!

Koopsom vanaf € 435.000,- v.o.n.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige twee-onder-één-kap-woningen in de wijk Kattenbroek te Amersfoort? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist