Lindetuin Eemnes fase 2

Maak een vrijblijvende hypotheek afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Kenmerken:

20 woningen
13 juli 2023
€ 383.000 (vanaf)
Eemnes

Nieuwbouwproject media:

lindetuin
lindetuin 2
lindetuin 3
lindetuin 4

Welkom in Lindetuin, Zuidpolder

Op een mooie plek in Zuidpolder Eemnes komt de nieuwe woonwijk Lindetuin. Lindetuin wordt een fijne plek om te wonen. Hier staan het dorpse karakter van Eemnes en de landelijke omgeving centraal. Een prettige buurt met een groene inrichting waar ruimte is om te spelen en elkaar te ontmoeten. In Lindetuin voelt iedereen zich thuis.

Natuurlijk dorps wonen in Zuidpolder, waar water en groen de hoofdrol spelen. De dorpse en landelijke architectuur met rijke detaillering zorgt voor een prettige woonomgeving. In Zuidpolder woon je in een gezellige en kindvriendelijke omgeving met winkels en voorzieningen op een steenworp afstand.

Lindetuin is gelegen in de wijk Zuidpolder in Eemnes. Dit is een vervolg op onder andere Ruijtersweide, Zwanenwater en Plukveld. In Lindetuin worden 82 woningen gerealiseerd. De tweede fase bestaat uit 41 woningen, waarvan er op 13 juli 21 in de verkoop zijn gegaan als onderdeel van fase 2A. De overige 20 woningen gaan in de verkoop in september 2023 als onderdeel van fase 2B.

In fase 2A vind je prachtige, duurzame woningen die geschikt zijn voor elke gezinssituatie. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote hoekwoningen of twee-onder-een-kapwoningen voor het gezin. Daarnaast vind je in deze fase ook prettige levensloopbestendige, comfortwoningen genoemd, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woningen van fase 2B zijn ideaal voor starters op zoek naar hun eerste woning. In fase 2B heb je namelijk de keuze uit een beneden-/bovenwoning of een leuke compacte eengezinswoning. Doorstromen is mogelijk naar een grotere hoekwoning. Liever gelijkvloers wonen met een eigen tuin? Kijk dan eens naar de benedenwoning met een slaapkamer die direct vanuit de woonkamer te bereikbaar is. Ook ideaal als je al wat ouder bent.

Samen met Hyppe op weg naar een mooie nieuwbouwwoning in de Lindetuin!

Door onze intensieve samenwerking met Van der Waaij makelaars en de projectontwikkelaar zelf weten wij precies hoe we je van dienst moeten zijn voor de Lindetuin. Bij Hyppe kijken we naar je persoonlijke situatie op dit moment en houden we rekening met hoe deze in de toekomst kan veranderen en komen we met gedegen hypotheekadvies.

We kunnen natuurlijk ook eerst even kennis maken. Dit eerste kennismakingsgesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening en is voor jou dus gratis en geheel vrijblijvend. Maak snel een afspraak!

Twijfel je of wil zekerheid of je een nieuwe woning kunt aanschaffen? Maak direct een afspraak met onze hypotheekadviseurs.
Afspraak maken
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram