https://www.hyppe.nl/nieuwbouwwoningen-ruizendaalhof-eemnes/_457_n__30_NL_95
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe
4 oktober 2017

Landgoed Monnikenberg Hilversum

Zoek je een luxe appartement in Hilversum? Dan is Landgoed Monnikenberg wat voor jou, 22 luxe nieuwbouwappartementen en 2 penthouses!
landgoed-monnikenberg-hilversum
17 juli 2017

Nieuwbouw Amerveld Eemnes

Zie jij jezelf al wonen in één van deze 18 prachtige eensgezinswoningen? Neem dan contact op met Hyppe voor al je vragen over de financiering!
nieuwbouw-amerveld-eemnes
9 mei 2017

Nieuwbouw Parkzicht Almere Poort

Heb jij interesse in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Neem contact op met Hyppe voor al je vragen met betrekking tot de financiering!
nieuwbouw-parkzicht-almere-poort
9 mei 2017

Nieuwbouw Nederheem Blaricum

Heb je altijd al willen wonen in Blaricum, het hart van het Gooi? Dan is dit wellicht iets voor jou! Neem contact op met Hyppe voor al je vragen met betrekking tot de financiering.
nieuwbouw-nederheem-blaricum
9 mei 2017

Nieuwbouw zeven provinciën Almere Poort

Heb jij interesse in één van deze zeven nieuwbouwappartementen in Almere Poort? Neem contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-zeven-provincien-almere-poort
13 april 2017

Nieuwbouw Gooise Zomer Blaricummermeent

Zie jij jezelf wonen in één van deze prachtige vrijstaande of twee-onder-een-kap woningen? Neem contact op met Hyppe voor alle vragen met betrekking tot de financiering!
nieuwbouw-gooise-zomer-blaricummermeent
13 april 2017

Nieuwbouwwoningen Ruizendaalhof Eemnes

Heb je interesse in een van deze seniorenwoningen op het Ruizendaalhof maar weet je niet hoe je deze kunt financieren? Neem contact op met Hyppe voor een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek!
nieuwbouwwoningen-ruizendaalhof-eemnes

Nieuwbouwwoningen Ruizendaalhof Eemnes

op 20 april gaan er 13 seniorenwoningen in de verkoop. Het project is gelegen in de Zuidpolder van Eemnes, een groen weidegebied ten zuiden van het dorp. Zuidpolder is bijzonder aantrekkelijk om te wonen door de dorpse en landelijke sfeer, de rust die de wijk biedt en de comfortabele energiezuinige woningen. Ben je al enthousiast? Kom dan op 20 april tussen 19:00 en 21:00 naar Grand Café Eemland te Eemnes. Er geldt voor alle woningen een 55+ toewijzingscriteria. Het nieuwbouwproject aan het Ruizendaalhof Eemnes bevat drie soorten woningen, namelijk rijtjeswoningen, vrijstaande woningen en half-vrijstaande woningen. Deze worden hieronder toegelicht.

Seniorenwoning Type A, B, C

Seniorenwoning type A, B en C zijn 10 rijtjeswoningen gelegen in een sfeervol hofje. Alle woningen hebben de voorzieningen op de begane grond. De keuken en de slaapkamer liggen aan de knusse achtertuin welke deels aan het water ligt. De badkamer is bereikbaar middels een schuifdeur vanaf de slaapkamer. De bovenverdieping is compleet naar eigen wens in te richten. Hier kan een werkruimte, een extra slaapkamer of een hobbykamer worden gecreëerd. Een aantal woningen hebben zelfs een topgevel op deze verdieping wat voor nog meer ruimte zorgt. De 10 woningen zijn verdeeld over twee rijen van vijf woningen. Verkoopprijs €243.000 - €274.000 v.o.n.

Vrijstaande seniorenwoning type F

Ook deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Van dit type woning is er één. Deze woning is volledig vrijstaand en heeft een brede raampartij aan de achterzijde, waardoor je altijd prachtig uitzicht op het water hebt. Door de uitbouw op de begane grond ontstaat een ruime slaapkamer, bereikbaar vanaf de hal. Grenzend aan deze slaapkamer is de compleet ingerichte badkamer. Op de verdieping bevind zich nog een ruime slaapkamer en daarnaast nog wat extra ruimte voor een eventuele hobbykamer, werkkamer of een extra slaapkamer. Deze vrijstaande woning ligt aan het water. Ook deze woning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond. Op de verdieping treft u een ruime tweede slaapkamer. Verkoopprijs €379.000 v.o.n.

Nieuwbouw eemnes

Half-vrijstaande woningen type G en H

Deze twee half-vrijstaande woningen staan aan het begin van het hof. Ook deze twee woningen hebben alle woonvoorzieningen op de begane grond. De indeling van de woningen is ongeveer gelijk aan die van de rijtjeswoningen. De compleet ingerichte badkamer is middels een schuifdeur te bereiken vanaf de slaapkamer. De woonkamer beschikt over veel ramen wat zorgt voor een fijne lichtinval. De verdieping is geheel naar eigen wens in te delen. Hier kan net als bij de overige type woningen een hobbykamer, werkkamer of extra slaapkamer worden gecreëerd. Deze 2 half vrijstaande seniorenwoningen met een compleet woonprogramma zijn ruimer van opzet en niet in een rij geschakeld. Verkoopprijs €316.000 v.o.n.

Onze hypotheekadviseur in Eemnes

Hyppe biedt onafhankelijke hypotheekoplossingen voor zowel starters, doorstromers als zelfstandig ondernemers. De hypotheekadviseurs van Hyppe beschikken allemaal over de juiste kennis en vakdiploma's. Hyppe is een onafhankelijke intermediair en kan hierdoor onafhankelijk hypotheekadvies bieden met goede voorwaarden en scherpe rentes. Onze hypotheekadviseur in Eemnes komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Ben je al enthousiast? Kom dan op 20 april tussen 19:00 en 21:00 naar Grand Café Eemland te Eemnes of maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Eemnes of een van onze andere adviseurs.


Michiel Minneboo
(035) 523 42 13
michiel@hyppe.nl

Ik wil Hyppe Hypotheekadvies!

13 april 2017

Nieuwbouw Fenix

Heb jij interesse in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Kom dan op 6 mei tussen 11:00 en 13:00 naar de start van de verkoop in het Blushuis bij de Kalkovens!
nieuwbouw-fenix
3 april 2017

Nieuwbouw Lelystad Hanzepark

Zie jij jezelf al wonen in Lelystad Hanzepark maar nog niet hoe je dit gaat financieren? Neem dan contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-lelystad-hanzepark
3 april 2017

Nieuwbouw Flevo Golf Resort

Wil jij wonen in de bosrijke omgeving van het Flevo Golf Resort in Lelystad? Hyppe helpt graag bij de financiering van je woning!
nieuwbouw-flevo-golf-resort
3 april 2017

Nieuwbouw Warande Lelystad

Wil jij aan de oostvaardersplassen wonen in de nieuwe wijk Warande van Lelystad? Neem contact op met Hyppe voor de mogelijkheden tot financiering!
nieuwbouw-warande-lelystad
3 april 2017

Nieuwbouw Lelycentre Lelystad

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige eengezinswoningen? Neem dan contact op met Hyppe voor de financiering van je nieuwe woning!
nieuwbouw-lelycentre-lelystad
27 maart 2017

Nieuwbouw Buitenhof Lelystad

Heb jij je droomwoning gezien in Lelystad Buitenhof? Neem dan contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-buitenhof-lelystad
22 maart 2017

Nieuwbouwwoningen Mooi Oosterwold Almere

Wil jij wonen in het bosrijke Mooi Oosterwold te Almere? Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwwoningen-mooi-oosterwold-almere
22 maart 2017

Nieuwbouwappartementen Vrijzicht Almere Poort

Heb jij interesse in één van de 14 exclusieve nieuwbouwappartementen Vrijzicht 2 te Almere Poort? Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwappartementen-vrijzicht-almere-poort
13 maart 2017

Nieuwbouwwoningen Waterdorp Amersfoort Vathorst

Wil jij wonen in Waterdorp, de waterrijke en groene nieuwe wijk van Amersfoort Vathorst. Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwwoningen-waterdorp-amersfoort-vathorst
13 maart 2017

Nieuwbouwappartementen Amersfoort Hogekwartier

Heb jij interesse in één van de 39 nieuwbouwappartementen in Amersfoort Hogekwartier? Neem contact op met Hyppe voor de financieringsmogelijkheden!
nieuwbouwappartementen-amersfoort-hogekwartier
Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist
Desktop versie