Hét moment om te verduurzamen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het is lekker warm buiten en dat zal je wellicht ook merken aan je energielasten. De verwarming niet aan hebben staan scheelt natuurlijk een hoop! De energie zelf is momenteel ook iets goedkoper, maar dat kan ieder moment weer veranderen. Daarom dit is hét moment om te verduurzamen!

Onzekere energieprijzen

De energieprijzen zijn momenteel niet erg hoog, maar wel erg onzeker. Vooral de prijzen voor gas schommelen flink. Je merkt het ook aan het gedrag van de energieleveranciers, die de prijzen niet voor langere periodes vast willen zetten en vrijwel alleen maar kortlopende contracten afsluiten. Door nu te investeren in verduurzamen, maak je jezelf een stuk minder afhankelijk van de schommelende energieprijzen!

Tijdelijk prijsplafond

Wat natuurlijk ook meespeelt in de huidige energieprijzen, is het prijsplafond. Door het prijsplafond zijn de energieprijzen momenteel lager dan dat ze wel eens geweest zijn, echter is dit prijsplafond maar tijdelijk. Het prijsplafond geldt namelijk alleen voor 2023, waardoor de energieprijzen in 2024 weer flink zouden kunnen gaan stijgen. Je kunt je hierop voorbereiden door nu te investeren in verduurzamen en zo de prijsstijgingen voor te zijn!

Financiële regelingen

Tot slot zijn er ook verschillende financiële regelingen om verduurzamen aannemelijker te maken. Dit zit niet alleen in subsidies, maar ook in andere voordelige regelingen. Je kunt namelijk al een subsidie krijgen bij het nemen van één isolerende maatregel, maar bijvoorbeeld ook voor het overstappen naar een elektrische kookvoorziening. Naast subsidies zijn er ook verschillende voordelige regelingen voor verduurzamen, zoals de salderingsregeling bij zonnepanelen. Die werkt zo dat jij geld ontvangt voor de stroom die je opwekt, maar zelf niet gebruikt en dus teruglevert aan het stroomnetwerk.

Wil jij graag je woning verduurzamen? Neem dan vooral contact met ons op. Ook als je benieuwd bent hoe je de verduurzaming van je woning kan financieren kunnen we je helpen.

Wil je alles weten over verduurzamen, hoe je dit het best kunt aanpakken en hoe je dit kunt financieren? Bekijk dan onze website: https://allesoververduurzaming.nl/

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram