Verkoop Lindetuin fase 2A van start!

Gemiddelde leestijd: 1 minute

Goed nieuws! Binnenkort start de verkoop van de eerste woningen van Lindetuin fase 2. De 21 aantrekkelijke en energiezuinige woningen van Lindetuin fase 2A gaan op 13 juli a.s. in verkoop en de 20 woningen van fase 2B volgen in september.

lindetuin 4

Over de Lindetuin

Op een mooie plek in Zuidpolder Eemnes komt de nieuwe woonwijk Lindetuin. Lindetuin wordt een fijne plek om te wonen. Hier staan het dorpse karakter van Eemnes en de landelijke omgeving centraal. Een prettige buurt met een groene inrichting waar ruimte is om te spelen en elkaar te ontmoeten. In Lindetuin voelt iedereen zich thuis.

In de Lindetuin vind je een flinke variatie aan woningen, zowel in fase 2A als fase 2B. In totaal gaat het om 41 woningen, waarvan 21 in fase 2A worden verkocht.

In fase 2A vind je 9 verschillende woningtypes. Zoals prachtige levensloopbestendige woningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond, maar ook grote gezinswoningen zoals hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Tot slot komen hier ook enkele rijwoningen en bovenwoningen, ideaal voor starters en singles! Alle woningen zijn daarnaast duurzaam en energiezuinig.

Hyppe helpt je verder!

Door onze intensieve samenwerking met Van der Waaij makelaars en Rentmeesters en de projectontwikkelaar zelf weten wij precies hoe we je van dienst moeten zijn voor een mooie nieuwbouwwoning in de Lindetuin! Daarnaast kunnen wij je helpen met een vrijblijvende berekening op maat, een gratis adviesgesprek op kantoor, thuis of online en kunnen wij duidelijkheid geven over de haalbaarheid van de financiering. Ben je benieuwd wat Hyppe precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bezoek ons op de inloopavond in de Dijkzaal van het Huis van Eemnes op dinsdag 18 juli van 19:00 tot 21:00!

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram