We zijn genomineerd voor de VVP Advies Award 2023!

Gemiddelde leestijd: 1 minute

We hebben mooi nieuws binnengekregen! Hyppe is namelijk één van de genomineerden voor de VVP Advies Award 2023!

vvp award 2

Elk jaar sinds 2019 doet de jury van de VVP Advies Award een beroep op een groep marktexperts die de jury voorziet van een voorselectie van uitblinkende advieskantoren. De jury heeft dit jaar niet voor provinciale voorronden gekozen, maar vroeg de spotters op zoek te gaan naar de pareltjes in de brede markt van financieel advies. De jury komt uiteindelijk met een top 3 voor de zeven verschillende categorieën, waardoor het totaal komt op 21 genomineerden.

Dit jaar heeft de jury ons dus verkozen tot één van deze 21 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. We behoren hierin tot de top 3 voor de categorie hypotheekadvies. Of we uiteindelijk ook de hoofdprijs gaan winnen weten we nog niet, maar wat we wel weten is dat we uitermate trots zijn op onze nominatie!

Eind juni zal duidelijk worden wie de winnaars zijn van elke categorie, terwijl de uiteindelijke winnaar van de VVP Advies Award zelf op 11 oktober bekend zal worden. Voor nu is het dus afwachten en duimen, maar als we meer weten horen jullie het uiteraard!

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram