Blaricum

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Vestiging: Blaricum

Ben je op zoek naar onafhankelijk financieel advies in Blaricum? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies over je hypotheek, maar ook als je andere financiële vragen hebt. Zoals vragen over je verzekeringen of de kredieten die je hebt. Onze adviseurs hebben de juiste kennis en vakdiploma's om jou een eerlijk, duidelijk en transparant advies te geven.

Wat kunnen onze adviseurs in Blaricum voor je doen?

Hyppe is een onafhankelijk adviesbureau en helpt je met het maken van de beste financiële keuzes. Vanuit Blaricum geven onze adviseurs je graag advies, zowel online als op locatie. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. We vergelijken verschillende aanbieders en kijken vervolgens samen met jou welke hypotheek, verzekering en/of krediet het beste aansluit bij jouw wensen.

De beste keuze

Onze adviseurs vergelijken de verschillende opties uiteraard qua hoogte van de rente, maar – nog veel belangrijker – ook qua voorwaarden. De goedkoopste aanbieder hoeft namelijk niet altijd de beste te zijn. Zo maak je uiteindelijk de keuze die het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak met één van onze adviseurs op kantoor, bij jou thuis, op een andere locatie of wil je graag videobellen? Dat is allemaal mogelijk. Loop gerust naar binnen of laat je gegevens achter voor een afspraakverzoek, dan bellen we je zo snel mogelijk op om je afspraak te bevestigen. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Je bent van harte welkom!

Adres

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
Buiten deze tijden op afspraak

Honderden positieve reviews bij advieskeuze.nl

Anoniem
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Goed gesprek, alle opties besproken. Goede uitleg en ruimte voor vragen en extra toelichting.
4 april 2023
RVB
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Helder advies, correcte afhandeling en uitstekende communicatie. Kortom wij zijn tevreden!
28 maart 2023
Nicole
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Een kundige dame met duidelijke uitleg. Ze heeft meegedacht en een goed advies geven. Ze reageert accuraat en heeft tijd voor de klant. We hebben haar als zeer prettig en professioneel ervaren en dat samen met de nodige humor. We zullen haar zeker aanraden als iemand opzoek is naar een hypotheekadviseur.
28 maart 2023
Jesse van der Heijden
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Ferry en zijn collega's van Hyppe hebben ons hartstikke fijn en prettig begeleidt tijdens de aankoop van onze eerste woning. Een echte aanrader!
16 maart 2023
henk
advieskeuze
Cijfer: 4 / 5
creatief in het meedenken, maar wat minder presterened op de communicatie over bouwdepot en benodigde taxatie waarde van de woning
9 juni 2023
Vic
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Alles aan gedaan om voor ons tot een passende hypotheek te komen inclusief overname oude hypotheek, verbouwing en duurzaamheidsverbeteringen.
8 januari 2023
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram