Hilversum

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Vestiging: Hilversum

Ben je op zoek naar onafhankelijk financieel advies in Hilversum? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies over je hypotheek, maar ook als je andere financiële vragen hebt. Zoals vragen over je verzekeringen of de kredieten die je hebt. Onze adviseurs hebben de juiste kennis en vakdiploma's om jou een eerlijk, duidelijk en transparant advies te geven.

Wat kunnen onze adviseurs in Hilversum voor je doen?

Hyppe is een onafhankelijk adviesbureau en helpt je met het maken van de beste financiële keuzes. Vanuit Hilversum geven onze adviseurs je graag advies, zowel online als op locatie. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. We vergelijken verschillende aanbieders en kijken vervolgens samen met jou welke hypotheek, verzekering en/of krediet het beste aansluit bij jouw wensen.

De beste keuze

Onze adviseurs vergelijken de verschillende opties uiteraard qua hoogte van de rente, maar – nog veel belangrijker – ook qua voorwaarden. De goedkoopste aanbieder hoeft namelijk niet altijd de beste te zijn. Zo maak je uiteindelijk de keuze die het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak met één van onze adviseurs op kantoor, bij jou thuis, op een andere locatie of wil je graag videobellen? Dat is allemaal mogelijk. Loop gerust naar binnen of laat je gegevens achter voor een afspraakverzoek, dan bellen we je zo snel mogelijk op om je afspraak te bevestigen. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Je bent van harte welkom!

Adres

's-Gravelandseweg 27
1211 BN
Hilversum

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
Gesloten
Gesloten
Buiten deze tijden op afspraak

Honderden positieve reviews bij advieskeuze.nl

Marija
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Tom van Hyppe zette door totdat het af was (en het heeft even geduurd)! Dat waardeer ik enorm want ik wilde het voor elkaar krijgen. Daarnaast was hij altijd bereikbaar om te sparren en de volgende stappen uit te werken. Super!
17 maart 2020
S.A. Belgerette
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Jeffrey krijgt van ons een dikke 10 voor zijn dienstverlening en niks minder. Hij heeft een hele prettige persoonlijke en tevens zakelijke aanpak. Wij merkten dat hij ons dossier uitmuntend kent. Ik heb meermaals ad-hoc telefonisch contact gehad waarbij hij niet moest zoeken, bladeren wat dan ook. Hij heeft zijn antwoorden paraat wat betekend dat hij goed op de hoogte was van ons dossier. Deze eigenschap vinden wij heel knap want daardoor heb je altijd het gevoel in goede handen te zijn. Ook inhoudelijk is er niks aan te merken want hij legt helder uit, hij maakt de wereld van hypotheken voor een leek begrijpelijk. Ook niet onbelangrijk is dat wij het gevoel hadden dat Jeffrey geen andere belangen vooropstelt dan de onze. Jeffrey wij kunnen alleen maar zeggen 'Jij bent echt TOP!'
31 januari 2020
Olga d.V.
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
alles verliep,daar het voor mij persoonlijk super ingewikkeld was,op rolletjes! Heel veel begrip daarvoor van Jeffrey anders was alles niet doorgegaan!
21 januari 2020
Evelien
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
goed gevoel over. geeft vertrouwen. duidelijke uitleg. oprecht.
13 januari 2020
Els
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Heel duidelijk in zijn uitleg en geduldig. Hij heeft verstand van zaken.
25 november 2019
Frank
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
zeer open gesprek geweest en deskundig advies gekregen. Snel schakelen kan hij zeker!
29 oktober 2019
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram