Huizen

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Vestiging: Huizen

Ben je op zoek naar onafhankelijk financieel advies in Huizen? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies over je hypotheek, maar ook als je andere financiële vragen hebt. Zoals vragen over je verzekeringen of de kredieten die je hebt. Onze adviseurs hebben de juiste kennis en vakdiploma's om jou een eerlijk, duidelijk en transparant advies te geven.

Wat kunnen onze adviseurs in Huizen voor je doen?

Hyppe is een onafhankelijk adviesbureau en helpt je met het maken van de beste financiële keuzes. Vanuit Huizen geven onze adviseurs je graag een advies, zowel online als op locatie. Gewoon waar en wanneer het jou uitkomt. We vergelijken verschillende aanbieders en kijken vervolgens samen met jou welke hypotheek, verzekering en/of krediet het beste aansluit bij jouw wensen.

De beste keuze

Onze adviseurs vergelijken de verschillende opties uiteraard qua hoogte van de rente, maar – nog veel belangrijker – ook qua voorwaarden. De goedkoopste aanbieder hoeft namelijk niet altijd de beste te zijn. Zo maak je uiteindelijk de keuze die het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je een afspraak met één van onze adviseurs op kantoor, bij jou thuis, op een andere locatie of wil je graag videobellen? Dat is allemaal mogelijk. Loop gerust naar binnen of laat je gegevens achter voor een afspraakverzoek, dan bellen we je zo snel mogelijk op om je afspraak te bevestigen. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Je bent van harte welkom!

Adres

Ceintuurbaan 22
1271 BJ
Huizen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
Gesloten
Gesloten
Buiten deze tijden op afspraak

Honderden positieve reviews bij advieskeuze.nl

Stefan
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
We waren erg tevreden over Mischa tijdens onze hypotheek traject. Ze was duidelijk in communicatie en schakelde snel als we iets aangepast wilden hebben. Zijn tijdens het traject ook steeds goed op de hoogte gehouden door Hyppe wat er speelde en wat er nog van ons of Hyppe verwacht werd.
27 juli 2022
Frank
advieskeuze
Cijfer: 4 / 5
Jimmy heeft ons aan een goede hypotheek geholpen. Reageren op mails en ingesproken berichten zou iets eerder kunnen.
24 juli 2022
Annet
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
We zijn fijn geholpen door Ferry! Er werd goed meegedacht over de mogelijke opties voor ons en snel gereageerd op onze vragen, dus wij zijn helemaal tevreden.
20 juli 2022
anoniem
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Jimmy was meteen bereid om ons te helpen op het moment dat wij in onderhandeling waren met de aankoop van ons huis. Er kon erg snel gehandeld worden. De uitleg was duidelijk en helder. En de mogelijkheden werden rustig doorgenomen.
19 juli 2022
Anoniem
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Inhoudelijk goed met veel persoonlijke aandacht………….
18 juli 2022
thomas
advieskeuze
Cijfer: 5 / 5
Fantastisch gedaan. Een bedrag kunnen lenen wat ik zelf bij de bank nooit had kunnen krijgen, of in ieder geval geen idee had gehad hoe. En alles met een grote glimlach!
1 juli 2022
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram