Flevoland

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in provincie Flevoland

Flevoland, de jongste provincie van Nederland, bestaat slechts enkele tientallen jaren en is ontstaan door de drooglegging van de Zuiderzee. De provincie wordt gekenmerkt door de moeraslandschappen, bossen op kleigronden, randmeren met eilanden en haar uitgestrekte agrarisch landschap. Maar vergis je niet. De provincie heeft veel te bieden. Zo vind je er niet alleen dynamische steden, maar laat je ook eens verrassen door het dorpse karakter van de gemeentes daaromheen. Praktisch opgezet, maar daardoor zeker niet minder gezellig.

In Flevoland is veel woonvariatie te vinden. Wat dacht je van een prachtige woning aan het water, naast uitgestrekte natuur in Almere? Of kies je liever voor een huis tussen bijzondere architectuur in een stad zoals Lelystad? In Flevoland kan het allemaal. Zelfs het bouwen van je eigen huis is geen probleem. Het is betaalbaar en er is veel mogelijk. Waar wacht je nog op?

Populaire woonplaatsen in Flevoland zijn:

  • Almere
  • Lelystad
  • Urk

Hyppe servicegebieden in Flevoland

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram