Friesland

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in provincie Friesland

De provincie Friesland is anders dan de rest van Nederland. Een eigen cultuur, een eigen taal en zelfs het landschap wordt als uniek bestempeld. De Waddenzee is zelfs zo bijzonder dat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Maar Friesland heeft veel meer te bieden dan dat. Uitgestrekte meren, sloten en vaarten waar je prachtig over kunt varen en gezellige pittoreske dorpjes met elk hun eigen charme en sfeer.

De natuur, de rust en de ruimte die Friesland te bieden heeft, maakt het een geweldige provincie om in te wonen. Een woning aan het water is hier binnen handbereik. Of misschien droom je liever van een plek in een stad vol leven en bruisende cultuur. Niet alleen Leeuwarden is de moeite waard om te gaan wonen, ook steden zoals Sneek en Heerenveen hebben een levendige binnenstad. Het is er typisch Fries: gezellig, knus, met veel water en genoeg plekken om te genieten van de rust en ruimte die het wonen in Friesland met zich meebrengt.

Populaire woonplaatsen in Friesland zijn:

Hyppe servicegebieden in Friesland

Heerenveen

Meer informatie
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram