Groningen

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in provincie Groningen

In het noorden van het land vind je de provincie Groningen. De gelijknamige hoofdstad is perfect voor iedereen die van drukte en vertier houdt. Het centrum is bruisend en vol met historische gebouwen, musea en leuke restaurants. Buiten de stad geniet je van charmante dorpjes en prachtige natuurgebieden. Het Paterswoldsemeer bijvoorbeeld, welke erg geliefd is onder de zeilers, of het Nationaal Park Lauwersmeer, een paradijs voor vogelliefhebbers. Maar ook aan de ruige kust van de Waddenzee is veel te zien en te doen.

De provincie Groningen biedt ruimte. Ruimte om te ontsnappen aan de drukte van de Randstad en te kunnen genieten van rust en de nuchtere instelling van de lokale bewoners. Ben je op zoek naar een ruim perceel met een groot huis, of zoek je juist naar een knussere woning met landelijke uitstraling? In deze provincie kun je alle kanten op. In het dorpje Haren bijvoorbeeld heb je veel huizen met ruime tuinen en er zijn veel groenvoorzieningen. Het wordt zelfs gezien als de meest groene dorpje van Nederland. Maar ook voor iedereen die op zoek is naar de levendigheid van de stad kan hier terecht.

Populaire woonplaatsen in Groningen:

  • Groningen
  • Veendam
  • Hoogezand-Sappemeer

 

 

Hyppe servicegebieden in Groningen

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram