Overijssel

Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in provincie Overijssel

Ben je op zoek naar rust en wil je omgeven zijn door de natuur? Dan ben je in het noordoosten van Nederland, in de provincie Overijssel, aan het juiste adres. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, vind je historische steden, zoals Zwolle en Deventer. Maar zodra je buiten de stad komt, sta je in de rust van de natuur. Je vind er pittoreske dorpjes langs de IJssel, waar de provincie naar vernoemd is, en meerdere nationale parken.

Denk je erover om in Overijssel te gaan wonen? Een woning in de stad bijvoorbeeld met levendige straten, gezellige terrassen en bijzondere evenementen? Of misschien wil je liever een wijds uitzicht over de landerijen in een monumentale boerderij? In Overijssel kun je genieten van de rust en ruimte om je heen, maar altijd gezellige dorpjes en steden dichtbij om de drukte op te zoeken.

Populaire woonplaatsen in Overijssel zijn:

  • Enschede
  • Zwolle
  • Oostmarsum

Hyppe servicegebieden in Overijssel

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram