Wat doet de RenteAssistente voor jou?

  Hypotheekcheck

  Iedere dag vergelijkt de Renteassistente je hypotheek met de hypotheken van alle Nederlandse aanbieders. Als je kunt besparen, krijg je van ons meteen bericht. Nu al weten of je kan besparen, bereken het hier.

  Meer dan alleen de hypotheekrente

  De RenteAssistente kijkt verder dan de hypotheekrente. Zij houdt rekening met bijzondere voorwaarden en de verzekeringen die aan je hypotheek gekoppeld zijn. De RenteAssistente heeft zicht op alle kosten zoals boetes voor vervroegd aflossen en notariële toeslagen. Ze neemt al deze kosten mee in de berekening. Hierdoor vergelijkt ze de volledige netto maandlasten en geeft ze inzicht in wat je echt kunt besparen.

  Geniet van eenvoud

  De RenteAssistente maakt het je graag gemakkelijk. Voer je gegevens in op het aanvraagformulier, dan nemen we contact met je op. Als blijkt dat je direct kan besparen op je Hypotheek, zal Hyppe dat voor je gaan regelen. Kun je nog niet direct besparen dan blijft de RenteAssistente je hypotheek doorlopend controleren en krijg je automatisch bericht als je maandlasten wel omlaag kunnen.

  Voor wie?

  Bovenstaande service is exclusief voor de klanten van Hyppe. Wil je hier ook gebruik van maken, vul dan het aanvraagfomulier in zodat wij je kunnen verwelkomen als klant.

  Start hier de RenteAssistente.