https://www.hyppe.nl/stadskeerkring-fase-4-te-amersfoort/n108c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Stadskeerkring Fase 4 te Amersfoort
12 juli 2018
hyppe.nl
46 nieuwbouwappartementen verdeeld over twaalf verdiepingen.
stadskeerkring-fase-4-te-amersfoort

Fase vier is het meest in het oog springende gebouw van Stadskeerkring met bijzondere architectonische details en 46
zeer ruime appartementen verdeeld over 12 woonverdiepingen. Allemaal met eigen kenmerken, breed zicht op de stad en modern gasloos wooncomfort.

De twee penthouses op de bovenste etage zijn bijzonder luxe. zij beschikken over royale woonruimtes, drie slaapkamers,
luxe afwerking en bovenal aan drie zijden van de woning een uitzicht over Amersfoort dat maar weinig mensen gegund is. De buitenruimtes zijn riante loggia’s waar je gedeeltelijk onder de blote hemel zit om overdag van de zon te genieten en ’s avonds de sterren te tellen. De buitenruimtes sluiten aan op de riante living, waardoor de loggia unieke ruimte biedt voor diners met een fabuleus uitzicht of rustige zonovergoten middagen met volop privacy en riant zicht op het levendige centrum.

De overige appartementen in het opvallende woongebouw zijn 105 tot 132 vierkante meter met twee of drie slaapkamers en een buitenruimte op de zuidkant die veel mogelijkheden biedt om onder alle weersomstandigheden van het uitzonderlijke uitzicht te genieten. Elk appartement heeft een berging op de begane grond, maar ook een bergruimte binnen de woning. Daar bevindt zich de installatie voor de energielevering. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming, zonnepanelen leveren de energie. Stadskeerkring is klaar voor uw toekomst.

En waar tref je woningen waarin je aan twee of zelfs drie zijden over de stad kunt kijken met zicht op het prachtige historische hart van de stad. Veel Amersfoorters willen wonen in een huis waarin je tenminste een glimp kunt opvangen van de Lieve Vrouwetoren. De eyecatcher van Stadskeerkring biedt niet slechts een glimp, maar een riant zicht op die toren én alle andere torens van de binnenstad. De rest van het uitzicht over de stad en ommelanden krijg je er gewoon bij. Inclusief alle comfort en zorgeloosheid van een nieuwe gasloze woning met eigen parkeerruimte.

Koopprijs vanaf € 310.000,- v.o.n.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link.

De financiering van je nieuwe woning

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in het centrum van Amersfoort, dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil een vrijblijvend hypotheekgesprek met Hyppe!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist