https://www.hyppe.nl/vacature-junior-hypotheekadviseur/_457_n__29_NL_102
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe
16 maart 2018

Nieuwbouwproject Blaricum op Zoom

Blaricum op Zoom, heerlijk groots wonen aan het water!
nieuwbouwproject-blaricum-op-zoom
7 september 2017

Vacature Junior Hypotheekadviseur

Heb je affiniteit met financieel advies en/of makelaardij, ben je commercieel ingesteld en heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding? Dan ben jij de junior adviseur die wij zoeken!
vacature-junior-hypotheekadviseur

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior hypotheekadviseur.

De junior hypotheekadviseur krijgt eerst een opleiding op commercieel en inhoudelijk vlak. Vervolgens werk je samen met een ervaren hypotheekadviseur waarbij je rol in eerste instantie observerend zal zijn. De maanden hierna voer je steeds meer taken uit binnen het hypotheekadvies vak. De doelstelling is dat je binnen 10 tot 12 maanden zelfstandig kunt werken waarbij je klanten op professionele wijze adviseert op financieel gebied.

Het opleidingstraject bestaat uit het volgen van externe WFT-opleidingen in combinatie met ervaring op doen in de praktijk. Het advieskantoor heeft meerdere vestigingen. Een mooie kans voor een kandidaat om zich te ontwikkelen tot een volwaardig adviseur.

Profiel Vacature Junior Hypotheekadviseur

Voor de vacature junior Hypotheekadviseur zoeken we een kandidaat met een afgeronde MBO of HBO opleiding. Je bent commercieel ingesteld en hebt affiniteit met financieel advies en/of de makelaardij.

Het betreft een fulltime functie.

Arbeidsvoorwaarden Vacature Junior Hypotheekadviseur

Naast een salaris van rond de €2500 bruto per maand en andere arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, is het groeitraject de beste arbeidsvoorwaarde. Je kunt je binnen 2 jaar als volwaardig hypotheekadviseur ontwikkelen met een bijbehorend goed salaris. De doelgroep, de locatie en het team zijn onderscheidend in de markt van hypotheekadvies.

Locatie: Almere, Huizen, Hilversum

Wanneer je interesse hebt in de Vacature Junior Hypotheekadviseur dan ontvangen wij graag een recent cv en korte motivatie op onderstaand mailadres.

benno@hyppe.nl

06-46302318

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist
Desktop versie