Vacature Relatiebeheerder Hypotheken

  Hyppe zoekt lokale helden!

  Relatiebeheerder Hypotheken

  Ben jij een echte relatiebeheerder die bestaande klanten wil helpen om het beste uit hun financiële situatie te halen? Al jaren komen er aan de voorkant nieuwe klanten binnen en zij verdienen aandacht! Blije en tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk en jij bent dé aangewezen persoon die zorgt voor een optimale klantbeleving.

  Dit vind jij leuk om te doen

  Als Relatiebeheerder Hypotheken ben jij verantwoordelijk voor het beheer van al onze relaties.
  Wat ga je onder andere doen?

  • Je beoordeelt bestaande hypotheekdossiers en onderneemt actie als dat nodig is;
  • Je benadert proactief onze klanten die een tijdje geleden hun hypotheek hebben afgesloten bij ons. Samen met de klant breng je zijn financiële positie en wensen in kaart en kijk je of er verbetermogelijkheden zijn in het hypotheekdossier;
  • Je onderzoekt alle opties om tot een voor de klant best passende oplossing te komen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld omzetten, oversluiten, ophogen of rentemiddelen;
  • Uiteraard verlies je de bijbehorende verzekeringen niet uit het oog. Is de huidige overlijdensrisicoverzekering nog wel passend of is er toch behoefte aan een Woonlasten verzekering? Ook hier vind je de best passende oplossing voor de klant;
  • Naast het proactief benaderen krijg je ook via de binnendienst vragen van bestaande klanten. Vraagstukken variëren van simpel tot complex. De vragen gaan onder andere over een extra aflossing doen, een rente aanpassing of vragen over het bouwdepot.  Met jouw proactieve houding weet jij de klant te voorzien van de juiste informatie met net dat beetje extra service.

  Jij staat voor goed en hoogwaardig advies, de behoefte van de klant staat voor jou centraal. Ook ben jij iemand die met de klant meedenkt in hun dossier en net dat extra stapje zet om het beste voor hen eruit te halen. Jij voelt je verantwoordelijk voor de goede naam en positionering van de organisatie.

  Wie is Hyppe?

  Hyppe is het eigenwijze kereltje dat je tegenkomt op onze website die je informatie en tips geeft. Hij staat voor een groep financieel adviseurs die vinden dat het anders kan in de financiële wereld! Het kan beter, begrijpelijker, toegankelijker en laagdrempeliger. Daarin gaat Hyppe zijn eigen weg. Wij staan voor transparant advies, de behoefte van de klant staat voorop en dat willen wij continue bewijzen. Onze klantscore is een 9.7 en daar zijn wij erg trots op.

  Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers die zowel op gebied van Hypotheken als Verzekeringen actief zijn. Wij hebben een platte organisatiestructuur en met zijn allen staan wij sterk. Om die reden houden wij ervan om eerlijk te zijn naar elkaar en mag iedereen vooral zichzelf zijn. 

  Voorwaarden om een Relatiebeheerder Hypotheken te zijn

  • Circa 1 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Afgeronde WFT Basis, WFT Vermogen & WFT Hypothecair krediet;
  • Fulltime werkweek (40 uur), parttime is bespreekbaar;
  • Je komt wat brengen!

  Wat krijg je?

  • Je komt in een enthousiast team die samen de organisatie verder wil helpen;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid op een onbepaalde tijdscontract.

  Solliciteer!

  Solliciteer direct

  Of mail naar: sollicitatie@hyppe.nl

  * Acquisitie NIET gewenst

  Vacature Relatiebeheerder Hypotheken