https://www.hyppe.nl/waterdorp-paal-17/n114c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Waterdorp Paal 17
27 februari 2019
hyppe.nl
10 woningen aan het water in Amersfoort Vathorst! Benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
waterdorp-paal-17

Waterdorp paal 17

Start verkoop donderdag 28 februari a.s.

Paal 17 is jong, hip en stoer
Zoek je een nieuw huis? Misschien wel je eerste koopwoning. Wil je het liefst in Amersfoort of in de buurt van de stad wonen? Maak kennis met Paal 17. De 7 Fabriekshuizen en 3 Huismeesterwoningen ogen samen als een gerenoveerde fabriek. Compact, stoer en met een terras waarvandaan je uitkijkt op het water!

Compact en toch alle ruimte
Paal 17 is uniek in Waterdorp door de stoere architectuur en met 83 of 71 m² zijn de woningen beduidend compacter. En daar is de prijs ook naar! Dankzij de gunstige indeling en grote ramen ervaar je wel ruimte. Je auto parkeer je op het stoer aangelegde binnenterrein. Fijn ook dat er allerlei plekken zijn om buiten te zijn. Kies voor de privacy van je terras, hang op de vlonder met je voeten in het water of geniet aan de picknicktafel met buren van de avondzon en een lekker wijntje.

De prijzen zijn vanaf €237.500 tot €290.000.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen aan de rand van Amersfoort Vathorst? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist