https://www.hyppe.nl/waterwoningen-in-amersfoort-vathorst/n113c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Waterwoningen in Amersfoort Vathorst
27 februari 2019
hyppe.nl
Zit jouw droomwoning tussen één van deze 18 nieuwbouwwoningen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek.
waterwoningen-in-amersfoort-vathorst

Waterwoningen in Amersfoort Vathorst

In de jongste, aan de noordzijde van Amersfoort gelegen, wijk Vathorst worden nabij rotonde zeven 8 geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en 2 eindwoningen gerealiseerd door Schoonderbeek BV. De 8 twee-onder-één-kap-woningen zijn nu in verkoop!

Wie door Vathorst loopt, fietst of rijdt, ziet onmiddellijk de veelzijdigheid in architectuur. Wonen in Vathorst betekent wonen in een kindvriendelijke, dynamische en sociale wijk met de nieuwste voorzieningen, veel groen en diverse speelplaatsen voor kinderen. De wijk is goed bereikbaar en ligt aan uitvalswegen A1 en A28 enerzijds terwijl anderzijds het historische centrum van Amersfoort op fietsafstand ligt.

Deze prachtige waterwoningen worden gerealiseerd op het bouwperceel aan de Veenweg (ter plaatse van de Cathalijnepolder) en worden geschakeld door een ruime berging. De achterzijde van de woningen liggen aan de Veenweg langs een (nog te realiseren) watergang. De straatzijde (entreezijde) bevind zich aan de noordzijde van het bouwperceel.

Alle woningen hebben de keukenruimte aan de entreezijde van de woning op de begane grond. De woonkamer grenst aan het water en is door de grote raamoppervlakken heerlijk licht. Via de openslaande deuren is het royale terras te bereiken. Hier kunt u van de zon genieten tot zonsondergang door de ligging op het Zuidwesten. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vast trap. Het woonoppervlak is 142 m².

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein, maar ook openbare parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.

De prijzen beginnen bij €445.000

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in Amersfoort Vathorst? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist