https://www.hyppe.nl/welkom-bij-hyppe
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap

Welkom bij Hyppe!

Welkom bij Hyppe. Ben je op zoek naar een betrouwbaar en transparant hypotheekadvies? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres. Hyppe is een expert op het gebied van hypotheken. Of je nu starter of doorstromer op de woningmarkt bent of graag wilt oversluiten, Hyppe zoekt samen met jou naar een passende oplossing en legt in heldere taal uit wat de mogelijkheden zijn! Bij Hyppe vinden we het belangrijk om eerst eens kennis te maken met elkaar, hierin kun je al je vragen kwijt en zullen we de mogelijkheden bespreken. De kosten voor dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening en kost je dus niets! Wel zo prettig...

Ik wil een afspraak met Hyppe!

Ik ben starter!

Ga je voor de eerste keer een huis kopen? Dan krijg je ook voor het eerst te maken met een hypotheek. Spannend, maar vooral ook leuk! Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over startershypotheken. Wil je je vragen persoonlijk stellen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Ik ben starter

Ik ben doorstromer!

Ga je een andere woning kopen? Dan heeft dat gevolgen voor je hypotheek. Wil je weten hoe het zit met je overwaarde, wat je kunt lenen en hoe je kunt omgaan met dubbele lasten? Hyppe zoekt het voor je uit en vindt samen met jou een passende hypotheekoplossing! Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over doorstromen. Wil je je vragen persoonlijk stellen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Ik ben doorstromer

Ik ben zelfstandig ondernemer!

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je een mooi huis op het oog? Dan ben je aan het juiste adres. Hyppe is gespecialiseerd in hypotheken voor zelfstandigen en begrijpt dat je een hypotheekverstrekker nou eenmaal geen werkgeversverklaring en loonstrook kan laten zien. Jouw inkomen moet uit je jaarcijfers blijken. Daarom is de vraag 'Hoeveel kan ik lenen?' voor ondernemers moeilijker te beantwoorden dan voor iemand die in loondienst werkt. Maar niet getreurd, Hyppe zoekt het voor je uit! Wil jij meer weten over hypotheken voor zelfstandig ondernemers? Klik dan op de onderstaande knop of maak een afspraak met Hyppe!

Ik ben zelfstandig ondernemer

Ik ben oversluiter!

Ook als je geen verbouwings- of verhuisplannen hebt, is het verstandig om na te denken over je hypotheek. Je hebt in het verleden een weloverwogen keuze gemaakt, maar inmiddels is jouw financiële situatie misschien wel heel anders geworden. En wie weet kan het nu een stuk voordeliger. Hyppe kijkt samen met jou of besparen mogelijk is. Wil je meer weten over oversluiten? Klik dan op de onderstaande knop of maak een afspraak met Hyppe!

Ik ben oversluiter

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist