https://www.hyppe.nl/wonen-in-verdi-hogekwartier-amersfoort/n112c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Wonen in Verdi Hogekwartier Amersfoort
27 februari 2019
hyppe.nl
16 nieuwbouwwoningen in het Hogekwartier nabij het centrum van Amersfoort. Prijzen vanaf €343.000. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering?
wonen-in-verdi-hogekwartier-amersfoort

Wonen in Verdi

VERKOOP FASE 1 START IN MAART!

Op een unieke locatie in het Hogekwartier vlakbij het centrum van Amersfoort, wordt het nieuwbouwproject 'Wonen in Verdi' gerealiseerd. In totaal worden er 58 woningen worden gebouwd in Verdi. Binnenkort gaan de woningen uit fase 1 in de verkoop. In deze fase zullen 16 woningen, in 3 verschillende typen worden gebouwd.

Met een woonoppervlakte dat varieert tussen 123 en 146 m² kun je de woningen gerust groot noemen. De eigentijdse en modern vormgegeven woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen: optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. Je woning wordt volledig gasloos opgeleverd, wat je een aanzienlijke besparing op de energierekening oplevert. Je hebt je eigen tuin op het zuiden en vanuit je woonkamer kijk je uit op een groenstrook met een wadi.

De koopprijs van de woningen die worden gebouwd in fase 1 zijn vanaf € 343.000,- tot € 421.000,- v.o.n.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige nieuwbouwwoningen in het Hogekwartier of heb je al een woning toegewezen gekregen? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist