geldlenenkostgeld

Verantwoord lenen via Hyppe

Vind in 4 stappen de lening die het beste bij je past

Lening Formulier

Verduurzamen

Verduurzamen wordt steeds belangrijker, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Je woning verduurzamen kan dan ook op veel verschillende manieren, die niet allemaal even goedkoop zijn. Wellicht kan een lening de oplossing bieden.

Welke lening past bij mij?

Als je een lening wilt afsluiten voor het verduurzamen van je woning kun je kiezen voor een persoonlijke lening, maar bijvoorbeeld ook voor een duurzaamheidslening.

Een duurzaamheidslening wordt door veel gemeenten en provincies aangeboden tegen gunstige voorwaarden, zoals een lagere rente.

Let op: een duurzaamheidslening mag je niet zomaar afsluiten, bespreek goed met je adviseur of je in aanmerking komt voor deze lening.

Hoe los ik mijn lening af

Zowel een persoonlijke als een duurzaamheidslening los je af door elke maand een vast bedrag te betalen. Wil je graag wat extra aflossen? Dit kan vaak boetevrij, maar bespreek dit van tevoren wel met je adviseur. Zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Aangezien je de lening gebruikt voor het verbeteren van je woning, mag je de rente die je over het geleende bedrag betaalt aftrekken van de belasting.

Andere vormen van financiering

Voor het verduurzamen van je woning kan je wellicht ook je hypotheek verhogen of een extra hypotheek afsluiten. Dit kan echter niet altijd, dus check het van tevoren eerst met één van onze onafhankelijke adviseurs. Zij vertellen je graag over de mogelijkheden en welke extra kosten een keuze met zich mee kan brengen.

> Neem contact op met een hyppe adviseur

Direct online een lening aanvragen

Met onze handige vergelijker zie je direct welke lening bij jou en je wensen past. Wil je graag meer informatie of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op; onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder.

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram