Reviews

Marc jan


5

Wanneer het moeilijk gaat worden met de juiste informatie komen maakt je de beste adviseur! Alle Banken zijn waardeloos maar deze adviseur weet je er snel doorheen te loodsen! BEDANKT !

20 december 2022

Danny


5

De beste hypotheek adviseur, zonder twijfel. Een dikke aanrader!!

6 januari 2023

Vic


5

Alles aan gedaan om voor ons tot een passende hypotheek te komen inclusief overname oude hypotheek, verbouwing en duurzaamheidsverbeteringen.

8 januari 2023

LH


5

We vonden het elke keer heel fijn met Mischa! Ze legde alles heel duidelijk uit en stond open voor alle vragen. Haar open houding en rust waren heel prettig. Wij hebben de gesprekken als heel fijn en super goed ervaren. Mischa hielp ons pro actief mee, voor het beste resultaat en was eerlijk ik haar reacties.

25 januari 2023

Ruben


5

Erg duidelijk en helder oriëntatiegesprek gehad! Goede en duidelijke uitleg. Voorbereiding was ook super scheelt een hoop tijd.

16 december 2022

RVB


5

Helder advies, correcte afhandeling en uitstekende communicatie. Kortom wij zijn tevreden!

28 maart 2023

Henk


5

Wij zijn zeer tevreden over de dienstvelening van Hyppe (Mischa). Voor we onze nieuwe appartement aankochten hebben we een zeer prettig orienterend gesprek gehad over de mogelijkheden. Na de koop werden we goed geholpen en geadviseerd over onze hypotheek. Alle afspraken werden keurig opgevolgd en offerte aangevraagd t/m de overdracht bij de notaris. Een keurige map met alle documenten werd overhandigd na ondertekening van de offerte.

17 augustus 2023

L. Jonker


5

Zeer adequaat en voortvarend advies. Ferry zoekt pro-actief naar de hypotheek die het best past in je situatie en neemt je hier goed in mee. Het kantoor heeft alles administratief netjes en snel opgepakt.

5 april 2023

Robert


5

Top service, denkt mee, klant vriendelijk, neemt de tijd, duidelijke uitleg. Aanrader!

20 februari 2023

Nicole


5

Een kundige dame met duidelijke uitleg. Ze heeft meegedacht en een goed advies geven. Ze reageert accuraat en heeft tijd voor de klant. We hebben haar als zeer prettig en professioneel ervaren en dat samen met de nodige humor. We zullen haar zeker aanraden als iemand opzoek is naar een hypotheekadviseur.

28 maart 2023

Judith


5

In alles is Ferry erg duidelijk geweest voor mij en heeft mij in alles geweldig geholpen. Elke vraag kon ik hem stellen en de te nemen stappen waren duidelijk

17 mei 2023

Martijn


5

Ferry geeft op een prettige manier toelichting bij vragen die wij hadden. Ook heeft hij voor ons een passende hypotheek weten te realiseren in een hectische tijd waarin veel veranderingen plaatsvonden.

10 april 2023

Benny


5

Alles goed verzorgd en alles wordt duidelijk gecommuniceerd als je vragen hebt kun je ze altijd stellen.

5 februari 2023

Initialen


5

Zeer duidelijk advies en ik wist ook direct waar ik aan toe was.

30 januari 2023

Matthijs


5

Helemaal top, zeker voor zelfstandigen, alles liep zoals vooraf in kaart gebracht en besproken, goed voorbereid was de hypotheek zuper snel en prettig geregeld. Hele vrolijke en prettige mensen, helemaal top !!

18 augustus 2023

John


5

Alles in het werk gesteld om alles geregeld te krijgen. Super werk geleverd.

1 augustus 2023

Anoniem


5

Goed gesprek, alle opties besproken. Goede uitleg en ruimte voor vragen en extra toelichting.

4 april 2023

Anoniem


5

Goed geluisterd naar waar we op zoek naar zijn en met een uitstekend advies is hij erop terug gekomen. Met dit advies waar we mee bezig waren zijn we van begin af goed geholpen en vooral bij elke stap die gemaakt is op de hoogte ervan gehouden, hierdoor wisten we heel duidelijk hoe veer we waren in het proces en wanner de afronding in zicht was. Heel fijn is dat hij ok verder kijkt dan allen waar we om vragen hij neemt zich de tijd om ook verder in de toekomst te kijken en ook hier de nodige adviezen te geven waar jezelf net altijd weet van hebt. Vakkundig en servicegericht en je voelt je op je gemak om over geld zaken te spreken!

11 april 2023

Jesse van der Heijden


5

Ferry en zijn collega's van Hyppe hebben ons hartstikke fijn en prettig begeleidt tijdens de aankoop van onze eerste woning. Een echte aanrader!

16 maart 2023

Boyd


5

Uitstekende en persoonlijke begeleiding van a tot z!!

15 juni 2023

Sophie


5

Aardige en zeer behulpzaam personeel. Legt alles duidelijk uit en staat altijd voor je klaar

18 mei 2023
Copyright © 2008 – 2023 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram