Reviews

Claudia


5

Michiel is een topper. Hij begeleidt je door een ingewikkeld proces. Michiel legt alles 100 keer uit als dat nodig is. Hij neemt ook de tijd en ruimte om jouw ideeën mee te wegen. Als er iemand 24/7 werkt is Michiel dat wel!

25 mei 2020

S.W.


5

Komt deskundig en begripvol over. Fijn mee te communiceren.

30 september 2019

Els


5

Heel duidelijk in zijn uitleg en geduldig. Hij heeft verstand van zaken.

25 november 2019

Olga d.V.


5

alles verliep,daar het voor mij persoonlijk super ingewikkeld was,op rolletjes! Heel veel begrip daarvoor van Jeffrey anders was alles niet doorgegaan!

21 januari 2020

Rob


5

Laat alle mogelijkheden en risico’s zien. Is duidelijk

3 april 2020

Evelien


5

goed gevoel over. geeft vertrouwen. duidelijke uitleg. oprecht.

13 januari 2020

S.A. Belgerette


5

Jeffrey krijgt van ons een dikke 10 voor zijn dienstverlening en niks minder. Hij heeft een hele prettige persoonlijke en tevens zakelijke aanpak. Wij merkten dat hij ons dossier uitmuntend kent. Ik heb meermaals ad-hoc telefonisch contact gehad waarbij hij niet moest zoeken, bladeren wat dan ook. Hij heeft zijn antwoorden paraat wat betekend dat hij goed op de hoogte was van ons dossier. Deze eigenschap vinden wij heel knap want daardoor heb je altijd het gevoel in goede handen te zijn. Ook inhoudelijk is er niks aan te merken want hij legt helder uit, hij maakt de wereld van hypotheken voor een leek begrijpelijk. Ook niet onbelangrijk is dat wij het gevoel hadden dat Jeffrey geen andere belangen vooropstelt dan de onze. Jeffrey wij kunnen alleen maar zeggen 'Jij bent echt TOP!'

31 januari 2020

Frank


5

zeer open gesprek geweest en deskundig advies gekregen. Snel schakelen kan hij zeker!

29 oktober 2019

Marija


5

Tom van Hyppe zette door totdat het af was (en het heeft even geduurd)! Dat waardeer ik enorm want ik wilde het voor elkaar krijgen. Daarnaast was hij altijd bereikbaar om te sparren en de volgende stappen uit te werken. Super!

17 maart 2020

Leunura


5

Goed advies, duidelijke afspraken en snel geregeld door Jeffrey Latumahina!

21 oktober 2019

Joep


5

Wilma is deskundig en denkt vanuit klant. Hup Wilma

2 september 2020

Martin


5

Financieel adviseur Dennis Bout heeft ondanks een kort tijdsbestek een hypotheek voor ons geregeld die perfect aansluit bij onze wensen. Hij is goed bereikbaar en is in staat vragen snel te beantwoorden. Daarnaast denkt hij met de klant mee wat voor ons nog een mooie besparing van de bankgarantie heeft opgeleverd. In zijn geheel zou ik Hyppe als een goed en professioneel advieskantoor omschrijven en zal dan ook zeker bij Dennis/Hyppe terugkomen voor financiële zaken in de toekomst.

10 februari 2021

Randy P.


5

Zeer goede dienstverlening, er wordt snel gehandeld en goed met je meegedacht. De communicatie is duidelijk en het contact zeer prettig.

18 februari 2021

Roy


5

Begin beginnen,meestal word er veel van me gevraagd en terug krijgen zit er niet in maar wat deze dame voor mij heeft betekend is met geen pen te beschrijven daarom zeker mijn dank voor mijn gevoel heeft ze gebeten en vast gehouden ben ook super trots op Suzan en het team en uiteraard ben ik zeer gelukkig met me kinderen dat alles is gelukt(ondanks slapenloze nachten enzo)het was echt knokken voor het hele proces en uiteindelijk is alles gelukt,nogmaals super bedankt alles was fijn het contact de hulp gewoon alles Met vriendelijke groet Roy wempe

2 augustus 2021

Carla en Daan


5

Fantastische man, goede uitleg en adviezen. Goed telefonisch bereikbaar. Topper!!!

4 september 2020

Ibrahim Elshal


5

Since day one Hyppe.nl was helpful especially Tom who clarified everything in first appointment, was always there if i sent an email or call to answer all our questions. and always his answers were really useful for us during whole process. Besides he offered the use of hyppe.nl insurance services which saved us a loyt of time and effort by making all via one place. Thank you Hyppe.nl especially Tom for everything.

18 juli 2021

Jaap


5

Goede adviezen, altijd bereikbaar, klantvriendelijk

22 december 2020

Kim


5

Helder en duidelijk advies, heel prettig. Een fijne uitleg zonder pushy verkoop, wij hebben dit als heel prettig ervaren.

3 september 2020

Bart


5

Deskundig advies, vriendelijk en toch vasthoudend toen wij zelf de prioriteit uit het oog verloren.

6 augustus 2021

Ankie Vytopil


4

Suzan heeft mij goed geadviseerd, maar wel duidelijk haar eigen voorkeur meegewogen, zoals 2 maanden overbrugging, en 500k hypotheek, wat iets hoger was dan ik in gedachten had.

4 februari 2022

Michiel


5

Een kalme en beheerste dame die ons moeiteloos door het hypotheek-aanvraag-proces heen loodste. We voelden ons goed bij de hand genomen en hadden het volste vertrouwen in het proces en de uitkomst dankzij Suzan en team Hyppe.

20 juli 2021
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram