De Hilt - Eemnes - Fase 2

Maak een vrijblijvende hypotheek afspraak

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Kenmerken:

16 woningen
Binnenkort
(vanaf)
Eemnes

Nieuwbouwproject media:

impressievrijstaand
20231003 90 rijwebp
20231003 88 llbwebp
dehilt eemnes

De Hilt wordt een plek voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar woon carrière. Voor iedere doelgroep is er een passende woning. Hiermee wordt De Hilt een ‘levensloopbestendige en meergeneratie-wijk’. Jong en oud zijn hier met elkaar verbonden. Fase 2 met 8 levensloopbestendige woningen en 8 rijwoningen gaat binnenkort in verkoop.

Het ontwerp van de woningen is een moderne vertaling van de omliggende bebouwing met een vriendelijke en eigentijdse baksteenarchitectuur. De bestaande wijk heeft een mix van baksteen met een bepaalde kleurtoon. Om hier goed op aan te sluiten en te zorgen voor eenheid, is gekozen voor natuurlijke lichtbruine gemêleerde bakstenen. Het natuurlijke kleurenpalet heeft een rustige en natuurlijke tint met lichte accenten.

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit aan planten, gevelgroen en -tuinen bij komt. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte. Zo komt er een boomgaard, insectenhotels, een natuurtuin en een toneeltuin. De garages en bergingen worden voorzien van een groendak en (daar waar het kan) wordt waterdoorlatende verharding aangebracht.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Alle paden komen uit op de centrale plek van het plan: de groene zoom. In het verlengde daarvan liggen dus twee bijzondere plekken: de natuurtuin en de toneeltuin. Samen kunnen deze uitgroeien tot het sociale hart van de wijk. Heerlijk voor jong en oud!

Twijfel je of wil zekerheid of je een nieuwe woning kunt aanschaffen? Maak direct een afspraak met onze hypotheekadviseurs.
Afspraak maken
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram