Of je nu regelmatig op reis gaat of één keer per jaar een weekendje weg: onverwachte dingen kunnen altijd roet in het eten gooien. Het is fijn om te weten dat je reisverzekering de kosten dekt bij diefstal, zoekgeraakte bagage of een ongeval op reis. Zo ga je met een gerust hart de deur uit.

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering ben je verzekerd tijdens je vakantie en heb je dus recht op hulp als je in een noodsituatie belandt. Bijvoorbeeld als je een ongeluk krijgt en naar het ziekenhuis moet. De kosten die je dan maakt, worden met een reisverzekering vaak (grotendeels) vergoed.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering

Je kunt kiezen uit twee soorten reisverzekeringen. Ga je bijvoorbeeld meerdere malen per jaar op reis? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Ga je niet vaak naar het buitenland en wil je je verzekeren voor één (korte) vakantie? Dan is een kortlopende reisverzekering de betere optie. Bij een kortlopende reisverzekering is het natuurlijk wel belangrijk dat je niet vergeet om deze af te sluiten voordat je op reis gaat.

Is een reisverzekering verplicht?

Het is niet verplicht, maar wel verstandig om een reisverzekering af te sluiten als je op vakantie gaat. Pech als gestolen bagage is al vervelend genoeg en je zit nooit te wachten op onvoorziene kosten.

Direct zelf regelen

Je kunt een reisverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten. Weet je nog niet welke verzekering voor jou de beste is? Neem contact met ons op, onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag met het maken van de keuze die in jouw situatie het meest geschikt is.

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl