Over ons

Wie is Hyppe?

Hyppe is het eigenwijze kereltje dat je tegenkomt op deze site en die je informatie en tips geeft. Hij staat voor een groep financieel adviseurs die vinden dat het anders kan in de financiële wereld! Het kan beter, begrijpelijker, toegankelijker en laagdrempeliger. En daarin gaat Hyppe zijn eigen weg.

Advies of verkooppraatje?

Ben jij op zoek naar een hypotheek, goede verzekering of lening? Dan ben je waarschijnlijk net zo eigenwijs als Hyppe. Je laat je geen oor aannaaien en zoekt zelf op internet naar informatie. Met de woekerpolissen en andere schandalen in je achterhoofd treed je adviseurs met een gezond wantrouwen tegemoet. Krijg je echt een advies of vooral een verkooppraatje?

Jouw behoefte voorop

Bij Hyppe staat jouw behoefte voorop. Hij biedt je transparante en begrijpelijke informatie en geeft je advies dat precies op jou is toegesneden. Bovendien ben je niet van Hyppe af als je een hypotheek, verzekering of lening hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat hij het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Beloven en bewijzen

Dat kunnen we hier allemaal gemakkelijk beloven, maar de enige manier om dat te ontdekken is door het te beleven. Kom eens langs voor een gesprek, dan zal Hyppe het je bewijzen! Hij heeft een team van Hyppe-adviseurs achter zich staan. Zij staan klaar om jou van dienst te zijn. Maak kennis met ons team of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram