Maak kennis met Vincent Gooijer

Gemiddelde leestijd: 1 minute

Met vreugde verwelkomen we Vincent in ons Hyppe-team, een ervaren professional met een rijke geschiedenis in de financiële dienstverlening en een hart voor hypotheken! 🎉🏦

Op 43-jarige leeftijd en met drie geweldige kinderen thuis, brengt Vincent niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar ook een evenwichtige levenservaring die zijn toewijding aan zowel zijn gezin als zijn carrière illustreert.

Vincent's carrière in de financiële dienstverlening begon al in 2000, en na een succesvolle periode van 10 jaar als zelfstandig hypotheekadviseur, maakt hij nu de overstap naar Hyppe. Het verlangen naar een hecht team en de levendige werkomgeving heeft Vincent naar ons geleid, en we zijn verheugd hem te mogen verwelkomen op ons kantoor aan de Ceintuurbaan in Huizen.

Als hypotheekadviseur zal Vincent een essentiële rol spelen in onze dienstverlening in de regio Huizen. Zijn deskundigheid en vastberadenheid om klanten te helpen bij het realiseren van hun woonwensen zullen ongetwijfeld bijdragen aan het succes van Hyppe.

Laten we samen een toast uitbrengen op een vruchtbare samenwerking, een nieuwe reis vol mogelijkheden en op het welkom heten van Vincent bij de Hyppe-familie! 🏡💼✨ Welkom aan boord, Vincent!

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl
Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram