https://www.hyppe.nl/hypotheken/ondernemer
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe

Ondernemer

Ook voor zelfstandig ondernemers, ZZP-ers en freelancers bestaan er volop mogelijkheden om een goede hypotheek af te sluiten. Hyppe kent jouw positie als zelfstandige en helpt je verder.

Geen loonstrookje

Als zelfstandig ondernemer kun je een hypotheekverstrekker nou eenmaal geen werkgeversverklaring en loonstrook laten zien. Jouw inkomen moet uit je jaarcijfers blijken. Daarom is de vraag "hoeveel kan ik lenen?" voor een ondernemer moeilijker te beantwoorden dan voor iemand in loondienst. Maar geen zorgen, Hyppe zoekt het precies voor je uit.

één jaar cijfers

Hypotheekverstrekkers vragen doorgaans de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar. Maar dit kan ook al met cijfers van één jaar. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die de situatie individueel bekijken, zo kun je als ZZP-er in theorie redelijk eenvoudig terug in loondienst als je hetzelfde werk eerder ook in loondienst verrichtte.

Welke hypotheek past bij mij?

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Maar welke hypotheek past nu het beste bij jou? Na een inventarisatie van jouw wensen en doelstellingen kunnen onze adviseurs bepalen welke hypotheekvorm aansluit bij de wensen en mogelijkheden. Lees alvast meer over hypotheekvormen.

Maak direct een afspraak

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist