Top Afslag

Een 'tophypotheek' is een hypotheekvorm waarbij de lening hoger is dan de woningwaarde. Bij deze hypotheekvorm neemt de hypotheekverstrekker een groter risico en wordt er gerekend met een extra percentage bovenop de gewone rente. Dit wordt de 'topafslag' genoemd. Als de waarde van jouw woning vervolgens in waarde stijgt, of als je maandelijks meer aflossing betaalt, dan kan de topafslag vervallen. Met onze handige rekentool kun je berekenen of je (onterecht) te veel rente betaalt. Hiervoor moet je enkel de huidige woningwaarde van je woning en de restschuld op je hypotheek weten.

Let op: De uitkomst van onze rekentool is slechts een schatting. Ben je benieuwd naar jouw exacte voordeel? Onze adviseurs berekenen het graag voor je. In sommige gevallen kan het voordeel zelfs hoger uitvallen dan in eerste instantie gedacht.

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl

Bekijk de andere rekentools

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram