Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) dek je het financiële risico van overlijden af en ben je er zeker van dat jouw nabestaanden financieel verzorgd verder kunnen. Je bepaalt zelf welk bedrag je wilt verzekeren en voor hoelang. Met onderstaande rekentool kun je vervolgens berekenen wat jouw maandelijkse premie wordt. Heb je al een overlijdensrisicoverzekering? Vergelijk dan jouw huidige premie om te zien of je kunt besparen.

Let op: De uitkomst van onze rekentool is slechts een schatting. Houd er daarnaast ook rekening mee dat de verzekeraar met de laagste premie niet altijd de beste keuze is voor jou en jouw persoonlijke situatie. Kijk daarom ook altijd goed naar de voorwaarden. Zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke verzekeraar het beste bij jou past.

 

Contact

Heb je een andere vraag?
Je kunt chatten, bellen of mailen.

tel: 035 52 342 13
e-mail: info@hyppe.nl

Bekijk de andere rekentools

Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram