Wonen in Baarn

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Baarn

Baarn, gelegen in het midden van Nederland op de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland. Daarnaast is Baarn ook gelegen aan de Eem, één van de weinige rivieren die van bron tot monding op Nederlands gebied ligt. Tot 1980 was de gemeente Baarn daarnaast ook nog eens een koninklijke residentie. Koningin Juliana woonde namelijk op Paleis Soestdijk, wat gelegen is op Baarns grondgebied. Door de vele mogelijkheden is Baarn interessant voor zowel starters en doorstromers als voor zelfstandig ondernemers.

Ontdek de omgeving van Baarn

Naast Paleis Soestdijk heeft Baarn nog meerdere bezienswaardigheden, zoals Kasteel Groeneveld en de Pekingtuin. Daarnaast is er in Baarn genoeg groen dat ruimte biedt voor ontspanning en recreatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Pluismeer, het Cantonspark, het Baarnse Bos en tot slot ook nog het Kampeerterrein De Zeven Linden als je er even helemaal uit wilt.

In het centrum van Baarn zijn er genoeg gezellige restaurants en terrasjes te bezoeken. Middenin het centrum vind je het plein de Brink, omringd door bomen, een muziektent, restaurants en verschillende avondgelegenheden. In de Hoofdstraat en de Brinkstraat kun je terecht bij verschillende leuke kleinere winkels met een gevarieerd aanbod.

Wonen en leven in Baarn

Baarn is een aantrekkelijke woonplaats. Veel rijke families bouwden hier na 1874 hun zomerhuizen en villa's om Baarn vervolgens als laatste woonplaats te kiezen. Daardoor werd Baarn ook wel 'het groene graf' genoemd. Inmiddels is er genoeg woonvariatie in Baarn en kun je de oude charmes, zoals de boomrijke lanen, nog steeds bewonderen.

Basisscholen en middelbare scholen zijn in Baarn genoeg te vinden. Met verschillende onderwijsniveaus, is er voor iedereen wel een geschikte school te vinden. Ook qua sport is er voor ieder wat wils. Sportverenigingen voor voetbal, hockey, tennis en fitness, bevinden zich allemaal op fietsafstand.

Bereikbaarheid

Baarn is met de auto vrij makkelijk te bereiken, vanaf onder andere de A1. Dankzij het treinstation is het ook met het openbaar vervoer gemakkelijk om door heel Nederland te reizen. Zo sta je in ongeveer drie kwartier in Amsterdam en in iets minder dan anderhalf uur in Rotterdam.

Woongelegenheid Baarn

Vandaag de dag staan in Baarn nog veel karakteristieke woningen uit de tijd dat het nog een koninklijke residentie was. Naast deze karakteristieke woningen beschikt Baarn ook over nieuwbouwwoningen en mooie appartementen in verschillende prijsklassen. Er is dus vast een woning of appartement te vinden dat bij jou past!


Waar kan Hyppe jou bij helpen?

Heb je je droomwoning in Baarn gevonden en is het nu tijd voor de hypotheek? Dan kan Hyppe je hierbij helpen. Wij kijken graag met je mee en laten je de mogelijkheden zien voor jouw persoonlijke situatie. Een goed, eerlijk en betrouwbaar advies geven vinden we belangrijk. Daarom hebben we onafhankelijke adviseurs die beschikken over de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Is je hypotheek rond? Dan blijven we bij Hyppe gewoon voor je op de uitkijk staan. Kan je rente omlaag, of je rendement juist omhoog? Dan laten we je dit direct weten. Zo houd je zelf alle controle en helpen we je waar nodig, met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, dan leggen we het je uit!

Baarn in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram