Wonen in Eemnes

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Eemnes

Eemnes is een mooie rustige gelegen plaats aan de rand van ’t Gooi. Eemnes bestaat uit twee delen. Eemnes-Binnen, met zijn karakteristieke boerderijen langs de Wakkerendijk, en Eemnes-Buiten. In Eemnes-Buiten zijn enkele fraaie nieuwbouwwijken in de natuur gerealiseerd, maar er staan ook nog een aantal oude huisjes van de vroegere dorpskern. Er staat zelfs nog een klein oud raadhuis aan de Wakkerendijk, al is dit tegenwoordig een restaurant. Dit restaurant heet dan ook 'Het Oude Raadhuis'. Zeker interessant om een keer te bezoeken!

Een rustige stad met een mix van nostalgie en moderniteit

In het waterrijke natuurgebied dat Eemnes kent, halen fietsers, wandelaars en watersporters hun hart op. Eemnes telt nog geen 10.000 inwoners, dus biedt vele kansen op het gebied van ruimtelijk leven en wonen.

Een modern en vrij nieuw winkelcentrum weet de mensen uit Eemnes al jaren gelukkig te maken, maar voor de gespecialiseerde boodschappen liggen naastgelegen plaatsen, zoals Laren, Bussum of Hilversum, om de hoek. Lokale horeca en andere kleine winkels sieren het knusse straatbeeld. Al met al is Eemnes dus zeker gezellig en knus, met meer dan genoeg ruimte voor recreatie!

Wonen en leven in Eemnes

Met een groene omgeving en een kindvriendelijke buurten is het de ideale plek om te wonen. Daarnaast is Eemnes ook gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A1 en de A27. Reizen met het openbaar vervoer van en naar Eemnes is het makkelijkst vanaf het treinstation in Hilversum, dat met de bus goed te bereiken is.

In de omgeving vind je meer dan genoeg scholen die goed en veilig te bereiken zijn. Erg handig dus voor jongere gezinnen die van plan zijn om hier te gaan wonen.

Woongelegenheid Eemnes

In Eemnes zijn momenteel geen nieuwbouwprojecten, maar er zijn wel genoeg woningen en appartementen te koop. Deze zijn te vinden in verschillende prijsklassen, dus er zit er vast eentje tussen die perfect is voor jou!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Eemnes, maar weet je niet hoe je dit moet financieren? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je overigens niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Eemnes aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen in Eemnes voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Eemnes in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram