Wonen in Soest

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Soest

Soest, gelegen in de provincie Utrecht, beschikt over een rijke geschiedenis. Zo dateert het dorp uit het jaar 1028, wanneer de eerste boeren zich vestigde op de Zuidoosthelling van de Engh om zichzelf op deze manier te beschermen tegen de Zuiderzee, tegenwoordig het Gooimeer. Vandaag de dag telt de gemeente Soest ruim 47.000 inwoners en is het een erg prettige plek om te wonen!

Een prachtig natuurgebied met een perfecte woonoplossing voor jou

Bij Soest denken mensen al snel aan paleis Soestdijk. Grappig genoeg ligt dit echter niet in de plaats Soest zelf, maar in Baarn (net buiten Soest dus). Soest beschikt over prachtige duinen, bossen, heiden én weilanden. Meer dan genoeg groen dus en een prachtige plaats voor de natuurliefhebber.

Soest biedt met de mix van karakteristiek en modern prima woonoplossingen voor zowel starters en doorstromers als voor senioren. Het mooie aan Soest is dat het een mix biedt van een stad en een dorp. Grote steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dicht bij, maar in Soest kunnen de kinderen rustig op straat spelen. Zo heb je de voordelen van grote drukke steden dichtbij en woon je toch in een rustig dorpje.

Wonen en leven in Soest

In Soest is veel te doen op fietsafstand, zowel in Soest zelf als erbuiten. Zo ligt Amersfoort op fietsafstand, waar genoeg te beleven is. Ook met de auto ligt er genoeg in de buurt om te doen. Pak je liever de trein? Via het treinstation reis je gemakkelijk naar jouw plaats van bestemming.

Met een ruim aanbod aan verschillende scholen, is er altijd een in de buurt die bij jouw kinderen past én op fietsafstand. Ideaal dus!

Woongelegenheid Soest

In Soest is momenteel amper nieuwbouw aan de gang, echter staan er meer dan genoeg woningen in de verkoop. In elke prijsklasse is wel wat te vinden. Er zijn in Soest veel verschillende bouwstijlen aanwezig, dus ook jouw droomwoning zit er vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Soest al gevonden? Dan kan het verstandig zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Soest aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek! Bovendien is het eerste gesprek bij Hyppe geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Soest in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram